5 september 2019 |  Event

Filminspelning med BD

Men alltså vilket roligt jobb jag har! Det känns ibland väldigt overkligt. Jag har precis kommit hem från en så rolig filminspelning tillsammans med Kajsa som är produktspecialist på BD som jag tillsammans ska hålla eventet på måndag i Stockholm!

Jag fick klartecken i går eftermiddag att vi är fullt hus och många som vill ta del av ”Injektionsteknik” och därav snabba puckar med att spela in en liten reklam-snutt för att berätta för ER att det kommer att live-sändas på Bolla Diabetestankar – gruppen på Facebook!

Så, är du intresserad av att ta del av en helt fantastisk kväll med oss – går det att titta LIVE på måndag klockan 18.00 via Bolla Diabetestankar på Facebook!

Detta klipp kommer visas ikväll om allt hinner bli klart!

Så roligt. Nu återstår bara vad jag ska ha på mig men det får jag ta tag i under helgen. Nu är frågan om jag ska möta upp min brorsa för middag eller om jag styr någon middag hemma i lugn och ro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram