5 september 2019 |  Event

Filminspelning med BD

Men alltså vilket roligt jobb jag har! Det känns ibland väldigt overkligt. Jag har precis kommit hem från en så rolig filminspelning tillsammans med Kajsa som är produktspecialist på BD som jag tillsammans ska hålla eventet på måndag i Stockholm!

Jag fick klartecken i går eftermiddag att vi är fullt hus och många som vill ta del av ”Injektionsteknik” och därav snabba puckar med att spela in en liten reklam-snutt för att berätta för ER att det kommer att live-sändas på Bolla Diabetestankar – gruppen på Facebook!

Så, är du intresserad av att ta del av en helt fantastisk kväll med oss – går det att titta LIVE på måndag klockan 18.00 via Bolla Diabetestankar på Facebook!

Detta klipp kommer visas ikväll om allt hinner bli klart!

Så roligt. Nu återstår bara vad jag ska ha på mig men det får jag ta tag i under helgen. Nu är frågan om jag ska möta upp min brorsa för middag eller om jag styr någon middag hemma i lugn och ro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram