8 september 2020 |  Mat

Fika, bröd och pasta

Igår efter jobbet hade jag bokat in en fika med Marie. Missade precis bussen så gick i solen en sväng tills nästa buss kom! Ni vet Marie Fahlin som är grundaren av Diabetic Designed! Jag jobbade hos henne en sväng efter min sjukskrivning och innan jag fick en anställning. Hon är underbar!

En lite halvtrött men oh så glad att träffa Marie igen! Det var länge sen och vi hade en del att prata om. Allt från sensorer, dåliga företag, framtiden och kanske kommande event tillsammans! Det blev en sen ”fika” och vid 19.20 tiden kramades vi hej då

Innan jag åkte hemåt gick jag förbi min absoluta favoritaffär. Cajsa Warg! Alltså att gå in där är som att komma in i någon form av zen. Målet denna gång var att hitta ett specifikt glutenfritt bröd som de är återförsäljare för. Dock fanns det inte kvar till min förskräckelse. MEN! 2 sekunder senare visade den trevliga tjejen dessa! Jag dog! Ett stort smile och jag gick därifrån med en glutenfri focaccia samt en surdeg OCH flera hundra kronor fattigare. Men brödet. SÅ GOTT!

Jobbade några timmar först innan jag högg in i en sen middag. Under dagen hade jag gjort en köttfärssås som hade fått småputtra i många timmar. Kokade pasta från Massimo Zero som är den bästa glutenfria pastan jag ätit

Och JA! Fy fasiken vad gott det blev. Hyvla parmesan på och livet känns fantastiskt!

Idag är det jobb för fullt. I morgon ska jag medverka på en mässa, en digital sådan och har lite att förbereda mig. Lite nervöst men väldigt roligt! Just ja, jag ska prata om Digital Health och Diabetes!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

19 september 2020 |  Recept

Low Carb frallor

Läs mer
18 september 2020 |  Event

World Patients Day 2020

Läs mer
15 september 2020 |  Blogg

Kickstart

Läs mer
Alla inlägg

@saramoback

Today I ate brunch with one of my best friends who also has t1. She told me that it has been a journey with different diets, rigid approaches and exciting development of diabetes “tools”. "Everything was worse before, even life-threatening"When she got diabetes she read in a children's book that a person with type 1 diabetes does not live longer than 30 ... she decided at that moment to live life just as she wanted to. Eat food that she likes, travel and enjoy life!Said and done. Today, 53 years later, she is feeling great and her diabetes does not stop her from continuing to live! That’s inspiring 💙
...

What a week! Completely thrilled, exhausted and excited! I am so honored to have been awarded a full #dedoc° voices scholarship! Yesterday we had the kick-off event which was so exciting. Looking forward to next weeks virtual #EASD2020 and #ISPAD2020To support a project like this, I’m proud! I love to meet and be in this together with so many inspiring friends ❤️#payitforward
...

Smile, laugh, and hug someone you trust. These simple therapies will make you unstoppable and maybe not think of your diabetes for a while 💙 ...

It’s not often you get to see me in jeans! But, it’s important to sometimes try something new, right 😉 I have had a “kick-start” of this week and I am so blessed to have all these incredibly amazing people around me ✨ ...

Följ mig på Instagram