8 september 2020 |  Mat

Fika, bröd och pasta

Igår efter jobbet hade jag bokat in en fika med Marie. Missade precis bussen så gick i solen en sväng tills nästa buss kom! Ni vet Marie Fahlin som är grundaren av Diabetic Designed! Jag jobbade hos henne en sväng efter min sjukskrivning och innan jag fick en anställning. Hon är underbar!

En lite halvtrött men oh så glad att träffa Marie igen! Det var länge sen och vi hade en del att prata om. Allt från sensorer, dåliga företag, framtiden och kanske kommande event tillsammans! Det blev en sen ”fika” och vid 19.20 tiden kramades vi hej då

Innan jag åkte hemåt gick jag förbi min absoluta favoritaffär. Cajsa Warg! Alltså att gå in där är som att komma in i någon form av zen. Målet denna gång var att hitta ett specifikt glutenfritt bröd som de är återförsäljare för. Dock fanns det inte kvar till min förskräckelse. MEN! 2 sekunder senare visade den trevliga tjejen dessa! Jag dog! Ett stort smile och jag gick därifrån med en glutenfri focaccia samt en surdeg OCH flera hundra kronor fattigare. Men brödet. SÅ GOTT!

Jobbade några timmar först innan jag högg in i en sen middag. Under dagen hade jag gjort en köttfärssås som hade fått småputtra i många timmar. Kokade pasta från Massimo Zero som är den bästa glutenfria pastan jag ätit

Och JA! Fy fasiken vad gott det blev. Hyvla parmesan på och livet känns fantastiskt!

Idag är det jobb för fullt. I morgon ska jag medverka på en mässa, en digital sådan och har lite att förbereda mig. Lite nervöst men väldigt roligt! Just ja, jag ska prata om Digital Health och Diabetes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram