2 maj 2018 |  Mat

Fiesta-fest och pizza

Helgen som var, var en blandning av allt möjligt. Jag har under det här året skapat så fina relationer med både nya personer och även de ”gamla” vilket jag känner en enormt glädje för.

Fredagen var en lugn sådan. Efter jobbet var jag absolut sugen på att göra ingenting, och så fick det bli. En promenad innan regnet kom fick bli ett bra avslut för dagen!

Det blev lördag och suget efter kaffe var enormt! Brukar ni som jag också drömma om frukost precis när ni ska somna? Eller är jag bara galen/konstig?

Det var soligt och jag svängde förbi stan för att kika i butiker och inhandla födelsedagspresent till min granne som skulle ha kalas på kvällen

Kom hem och gjorde mig iordning för att möta upp gänget för en fördrink innan kalaset skulle börja. En hiss-selfie på det!

Födelsedagsfesten var verkligen en tillbaka-blick till mitt förslutna. Födelsedagsbarnet hade fyllt 23 år och gästerna var inte äldre än 20-22. Jag drog upp medelåldern rejlält och jag kände mig otroligt gammal. Kändes lite som om att jag fick tre nya pannrynkor på köpet, haha! Men jäklar vad kul det var och trots åldersskillnaden har jag träffat ytterligare nya bekanskaper!

Några timmar senare drog vi vidare till Bromma för Mexican/Fiesta fest. Där hade alla gått all-in! Sparat skägg för att kunna ”designa” det som en riktig mexikanare, det bjöds på tequila, stora hattar, pinata’s som vi slog sönder och godis vällde ut m.m. Ni kan kanske föreställa er! Kvällen slutade på Café Opera men det blev inte långvarigt då taxi-resan dit fick mig att bli åksjuk och det släppte aldrig… 

Söndagen spenderades ute! Vi tittade på alla båtar som har kommit ner i vattnet och hittade även en ”pöl” där vi såg grodägg, äggen ligger som i en ”rökelse” i vattnet och ser ganska så coolt ut.

Efter  grod-jakt och en promenad som gjorde oss frusna gick vi förbi bästa pizza-stället jag vet och beställde in en vit pizza som smakade helt gudomligt!

Glutenfri pizza-botten, tryffelsalami, ruccola och en jädrans massa ost! Alltihop slank ner och vi gick hem med matkoma delux och jag somnade nog några minuter senare. Lycklig och mätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram