26 december 2019 |  Mat

Farmor’s glutenfria bröd

Vi tog bilen tillbaka till Stockholm i förmiddags för att uträtta lite ärenden på stan. Det jag inte visste var att jag 3 timmar senare skulle sitta i bilen tillbaka till Norrköping. Haha! Så, nu sitter jag med familjen i lugnet och tittar på Harry Potter (vilken nostalgi!).

Min pappa, som är världens bästa, hade under tiden jag var i Stockholm handlat ett så himla gott bröd! Det kommer från Farmor’s Glutenfria Bageri som ligger i Norrköping och jag testade vörtbrödet på julafton som jag bara blev helt kär i. Nu ikväll har jag testat ett lantbröd och JA, ni måste köpa det! Jag ska försöka se till att det kommer in till min lokala mataffär i Stockholm. Det borde inte vara en omöjlighet? Eller?

Nu kommer jag (vi) fortsätta kvällen med film, choklad (Lindt kulor) och film! Så mysigt!

Hoppas ni har en trevlig Annandag jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram