26 december 2019 |  Mat

Farmor’s glutenfria bröd

Vi tog bilen tillbaka till Stockholm i förmiddags för att uträtta lite ärenden på stan. Det jag inte visste var att jag 3 timmar senare skulle sitta i bilen tillbaka till Norrköping. Haha! Så, nu sitter jag med familjen i lugnet och tittar på Harry Potter (vilken nostalgi!).

Min pappa, som är världens bästa, hade under tiden jag var i Stockholm handlat ett så himla gott bröd! Det kommer från Farmor’s Glutenfria Bageri som ligger i Norrköping och jag testade vörtbrödet på julafton som jag bara blev helt kär i. Nu ikväll har jag testat ett lantbröd och JA, ni måste köpa det! Jag ska försöka se till att det kommer in till min lokala mataffär i Stockholm. Det borde inte vara en omöjlighet? Eller?

Nu kommer jag (vi) fortsätta kvällen med film, choklad (Lindt kulor) och film! Så mysigt!

Hoppas ni har en trevlig Annandag jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram