28 maj 2021 |  Blogg

Examen

Det är sant. Jag kan knappt tro det själv.

Igår kväll var alltså sista lektionen och presentation av vårt slutprojekt som vi slitigt arslet av oss på kvällarna. Min kurs på Berghs, School of communication, är härmed avslutad och allt gick så himla bra.

Vi hade vår presentation efter 5 min paus och vi ringde upp varandra och stressade igenom allt som vi skulle säga haha! Ja, jag hade handsvett! Men allt flöt på otroligt bra och vi fick feedback, positiv sådan att vi hade tänkt utanför boxen! Tjoho!

När allt var slut skickade vi bilder till varandra med ett glas. Fira gjorde vi på avstånd. Kursen skulle egentligen inte vara på distans vilket kändes tufft men trots att jag suttit otaliga timmar framför skärmen så kändes det skönt att få ett ”avslut”.

Om jag sov bra inatt? Svar ja! Och vet ni vad? Nu verkar det som om att sommaren faktiskt är på intåg. Mitt huvud känns lättare och jag känner mig lugn trots att framtiden är lite oviss. Eller mycket.

Idag är det jobb som vanligt och jag lyckade till det med galette i morse. Åts tillsammans med rödbetor, pecorinoost, gräslök och ägg som stektes tillsammans med degen. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram