25 maj 2021 |  Blogg

Evighetens dag

Den här dagen tar inte slut. Vet inte varför jag har den känslan men kanske är det för att jag vet att det tar slut? Om en vecka vet i tusan vad som händer. Jag har en oro i magen vilket har gjort att jag inte alls sover bra, jag drömmer mardrömmar och vaknar upp kallsvettig. Har tvättat mina sängkläder på tok för mycket.

Nu är klockan 17 och jag ska gå ut tänkte jag. Har inte börjat regna än och är osäker på om det är rimligt att slänga på sig regnkappan trots allt. Mina tankar kan jag inte riktigt hantera, eller jo det kan jag men så fort jag känner att jag blir liiiite för stressad så är det som att hela jag blir stel och orörlig.

Fan.

Till något annat så bakade jag ett otroligt gott bröd i helgen som jag stekte i massa smör, la på burrata, olivolja, pistagenötter, tomater, stekt grönkål och chiliflakes. Det var så gott och jag vill och längtar mer till soliga kvällsstunder med ett gott glas vin, sällskap och ingen stress. Det vet jag kommer, men jag skulle behöva lite chill precis just nu.

Denna vecka är körig med tanke på att det är slutklämmen i kursen jag går, i morgon ska jag och fota mina ögon (diabetesrelaterat ni vet) och jag ska göra någon form av smidig överlämning på jobbet. Ni vet, checka av allt oklart så inte personen efter mig hamnar i kläm 🙂

Nej, nu har jag suttit för länge vid en skärm. Dags att gå ut! Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram