26 april 2022 |  Event

Event – vart kommer skönhet ifrån?

Jag kan säga så här, det var värt att boka om mina två läkarbesök som jag egentligen skulle ha för att gå på detta event! Det var så trevligt och så rogivande på något sätt, även om det är via mitt jobb så fick jag trots det slappna av och delta som en gäst!

Det var ett event för Influencer på ”The Nest” i Stockholm. Ole Henriksen hade bjudit in till detta och mina kollegor hade slagit på stort för att göra om hela deras takvåning till en stor skönhetssalong!

Det var ett frukostevent och denna chiapudding var så otroligt god att jag planerar nu att försöka göra denna hemma. Hur gör man? Alltså för att få den så krämig och söt?

Efter lite trevligt mingel och kaffe så kom han. Ole. Jag blir alltid så förvånad när jag möter personer som har mycket mer energi än vad jag har. Det kanske låter konstigt men att han som 72 åring har mer energi än jag är helt jäkla otroligt! Sprutar positiv energi!

Jag fick en pratstund med Ole och även om han är dansk tog vi det på engelska. Jag pratade såklart om diabetes, visade min sensor och förklarade vad skönhet var och betyder för mig. Den feedback jag fick av honom kommer jag att minnas. Han visste mycket väl vad typ 1 diabetes innebär och att det är så mycket mer än att bara ta en spruta och äta.

Varför känns det alltid som jag är längre än alla ? Känner mig alltid som Amazonkvinna när jag mäter korta män haha! Men en otroligt härlig man måste jag säga!

Det minglades på med både stora influencers, musiker, skönhetsexperter och fotografer! Om jag, eller när jag får tillgång till bilderna som togs lovar jag att visa er!

Nu är jag sen några timmar tillbaka på kontoret. Skönt med en morgon som denna. Dricka god juice, nybryggt kaffe och bada i varm pool ute i solen. Det är absolut INTE fel !

6 kommentarer till “Event – vart kommer skönhet ifrån?”

 • Hej Sara!

  Visst använder du Tresiba och Fiasp? Kan du inte skriva hur du fick rätt med dosen, hur lång tid det tog för dig att ställa in din Tresiba-dos? KRAM

  • Hej! Det stämmer, jag använder Tresiba och Fiasp! Jag har haft diabetes i över 19 år och doserna har kommit med ”åren”. Har inte alls justerat så mycket under alla år utan har hittat en stabil tresiba dos som fungerar bra för den vardag jag har just nu och kan korrigera enkelt med fiasp mellan varven.

   Har du pratat med din läkare/sköterska om du upplever att dosen inte är ok? =)

   Kramar!!!

   • Tack för svar! Ja jag har pratat med min läkare ang. dosen.

    Jag undrar vad du märkte var skillnaden från det långtidsinuslin du tog förut jämfört med nu är? Vad tog du får långtids innan?

    Kram

    • Jag hade lantus innan. I slutet tog jag lantus två ggr/dag (morgon och kväll) tills jag fick byta till Tresiba som är ett mer stabilt insulin. Jag upplever att jag har ett mer stabilt blodsocker med tresiba jämfört med lantus 🙂

     Kram

     • Hej igen Sara

      När på dygnet tar du din Tresiba? Hur mycket Tresiba tar du? Upplever du att ditt blodsocker har ett mönster där du får lågt blodsocker eller högt blodsocker varje dag? Jag får nämligen lågt varje eftermiddag, tar mitt på morgonen men sänker jag får jag högt runt middagstid. Provade tidigare ta det på kvällen men då hade jag låt på morgonen.

      Kram

     • Hej Nina,

      Jag tar mitt på kvällen mellan 21-00 (beroende vad jag gör osv). Jag anser att mitt blodsocker är stabilt och får under dagen korrigera med lite fiasp =)
      Det låter som du ska ta den frågan vidare tillsammans med din diabetessköterska eller läkare om det kan bero på tresiban eller inte.

      Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  Följ mig på Instagram