25 november 2021 |  Diabetes

Ett rivigt avslut

Det känns så bra att det snart är december och att jag fått hem min varma älskade vinterjacka som kommer hålla mig varm nu när det börjar bli kallare! Första gången tror jag i livet som jag satsar på att inte frysa. Åldern?

Känslan av att julfirandet börjar sättas igång och allt mys är på intåg gör det hela mycket bättre. Glögg, pepparkakor, grytor, mysiga dejter med vänner, gå klädd i mysiga mjuka plagg och middagar på lummiga restauranger. Dock kändes det så otroligt mörkt i morse när jag vaknade att jag åkte in till kontoret när jag vaknat till liv. Typ, 4 timmar senare… Skönt att ha den typ av frihet trots allt!

Något som har med denna period på året är det här med avslut. Eller kanske mer ”tack för i år” event vilket jag tycker är härligt. Och nu ikväll sågs vi, vi som sitter i Stockholm styrelse för Barndiabetesfonden, för att skåla för allt vi har åstadkommit 2021 vilket aldrig slår fel! Det är ett team beståendes av riktigt härliga personer och utan dom skulle det inte bli mycket gjort.

Vi sågs på söder närmare bestämt på Eatary som ligger i Clarion hotellet vid Skanstull. Ett himla trevligt ställe som jag sist besökte var nog innan pandemin…

Så kul att träffa varandra under en mer avslappnad stund. Vi pratade om allt möjligt, högt och lågt och ja tiden sprang iväg!

Nu så, jag är hemma, trött och ska tvätta håret innan jag ska sova. Jo, jag ska äta några av mina fantastiska saffransdrömmar jag gjorde igår. Fula, men ack så goda!

Hoppas ni mår bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram