21 augusti 2020 |  Snacks

Ett gött snack

Jag vet inte hur mycket jag har googlat på recept och livsmedel som jag får äta från och med i morgon och en vecka framåt. Nästa lördag, ska jag, åååh det känns så jävla surt, men jag ska göra koloskopi. Ja, de ska alltså upp bakvägen för att se om det finns något galet där. Jag får alltså nu och en vecka framöver äta saker med i princip inga fibrer i. Jag äter BARA livsmedel med fibrer. Inga grönsaker, inga rotfrukter (bara kokta morötter), inga typer av baljväxter (ja, jag älskar falafel). Så idag, min sista dag tänker jag ösa på med nötter, goda bröd med fröer i och ja, allt haha!

Nu när jag sitter i en massa möten kändes kroppen konstig och jag har legat lite lågt idag. Vad gör man då? Jo, äter något som är gött!

Dessa dadlar är riktigt goda och jag kan med gott samvete rekommendera dessa till er! Herregud, smakar som choklad typ och är inte sådär konstiga som dadlar kan smaka, ni vet mjuka och sörjiga.

Nu så, nu fortsätter mina möten och jag ser fram emot en fredag med förhoppningsvis middag ute (som inte kommer bli av nästa vecka) och härligt sällskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do you feel that you find joy in your everyday life? I get a lot of questions about how I can find joy and energy despite everything that happens. It has been tough at times and it will be so in life. Life goes up and down.During the year, I’ve thought a lot about what makes me get up again. The simple answer? There are no alternatives. I refuse to give up.You are here and now. Create a meaning based on where you are today. We know nothing about the future and the only thing we can do is create conditions for ourselves 💕
...

Think about how many times food has connected you to people you love. Think about those times when diabetes has connected you to new people around the world and to new experiences. To have a “perfect” life with diabetes doesn’t exist, just the same for those without diabetes. But with managing your diabetes in the best way you can, life with diabetes doesn’t mean that you can’t eat what you like!
 The important thing is not that you try to achieve a "perfect" healthy life, exercise the most or eat what everyone else does. The important thing is that you strive to find the balance that actually works in your everyday puzzle together with the right tools 💕 #t1dlookslikeme
...

This weekend was all about to relax and to just feel good! And it went really good! ✨I’ve talked to a few people that are new to my life (which I love!!) and we discussed how life with t1d can be so complexed. And I think we need to talk more about the importance to listen to ourselves. It’s important to learn what’s well-being means for you. Life sucks sometimes - it’s normal, and a lifestyle change needs to be based on consideration- not punishment 💕 and this is for me and for you who also have diabetes!
...

Följ mig på Instagram