21 augusti 2020 |  Snacks

Ett gött snack

Jag vet inte hur mycket jag har googlat på recept och livsmedel som jag får äta från och med i morgon och en vecka framåt. Nästa lördag, ska jag, åååh det känns så jävla surt, men jag ska göra koloskopi. Ja, de ska alltså upp bakvägen för att se om det finns något galet där. Jag får alltså nu och en vecka framöver äta saker med i princip inga fibrer i. Jag äter BARA livsmedel med fibrer. Inga grönsaker, inga rotfrukter (bara kokta morötter), inga typer av baljväxter (ja, jag älskar falafel). Så idag, min sista dag tänker jag ösa på med nötter, goda bröd med fröer i och ja, allt haha!

Nu när jag sitter i en massa möten kändes kroppen konstig och jag har legat lite lågt idag. Vad gör man då? Jo, äter något som är gött!

Dessa dadlar är riktigt goda och jag kan med gott samvete rekommendera dessa till er! Herregud, smakar som choklad typ och är inte sådär konstiga som dadlar kan smaka, ni vet mjuka och sörjiga.

Nu så, nu fortsätter mina möten och jag ser fram emot en fredag med förhoppningsvis middag ute (som inte kommer bli av nästa vecka) och härligt sällskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram