21 augusti 2020 |  Snacks

Ett gött snack

Jag vet inte hur mycket jag har googlat på recept och livsmedel som jag får äta från och med i morgon och en vecka framåt. Nästa lördag, ska jag, åååh det känns så jävla surt, men jag ska göra koloskopi. Ja, de ska alltså upp bakvägen för att se om det finns något galet där. Jag får alltså nu och en vecka framöver äta saker med i princip inga fibrer i. Jag äter BARA livsmedel med fibrer. Inga grönsaker, inga rotfrukter (bara kokta morötter), inga typer av baljväxter (ja, jag älskar falafel). Så idag, min sista dag tänker jag ösa på med nötter, goda bröd med fröer i och ja, allt haha!

Nu när jag sitter i en massa möten kändes kroppen konstig och jag har legat lite lågt idag. Vad gör man då? Jo, äter något som är gött!

Dessa dadlar är riktigt goda och jag kan med gott samvete rekommendera dessa till er! Herregud, smakar som choklad typ och är inte sådär konstiga som dadlar kan smaka, ni vet mjuka och sörjiga.

Nu så, nu fortsätter mina möten och jag ser fram emot en fredag med förhoppningsvis middag ute (som inte kommer bli av nästa vecka) och härligt sällskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram