5 december 2019 |  Event

Ett dröm event

Ni som följer mig på Instagram såg att jag vaknade upp med ett hår som inte var en rolig uplevelse. Jag somnade med blött hår (rekommenderas inte) och kände inte en positiv feeling. Dock löste allt sig efter några koppar kaffe!

Under dagen fick jag en rolig inbjudan. Nämligen till BBB’s årliga julfest! Det var min vän Sana (CEO på Sigrid Therapeutics AB) som bjöd med för att jag skulle äntligen få träffa Barbro! Det blev snabba puckar då eventet började 18 och jag hade ca 30 minuter att göra mig redo för att hinna till andra sidan stan!

Väl på plats bjöds det på snittar, pepparkakor och vin! Så himla mysigt och eftersom jag gick dit utan att känna någon var jag en aning nervös. Dock var det så trevlig stämning och alla var där för att mingla så jag fick många nya vänner! Barbro höll tal och delade ut lite blombuketter till de som har jobbat hårt under året.

En kvartett som sjöng julsånger! Stämningsfullt!

Min stora inspiration Barbro och jag!

En rolig sak som hände precis när jag kom in och skulle ”skriva” in mig var att kvinnan som stod och tog emot gästerna kände igen mig. Josefine som hon heter jobbar på BD och kände igen mig från mitt arbete med dom! Så himla roligt och väldigt kul att träffa fler från BD Diabetes Care. Vi har nu på agendan att boka in lunch inom den närmaste framtiden. Älskar verkligen att gå på event som dessa.

Jag ska nu få in en till fot i detta nätverk och även försöka få ihop agendan inför 2020, jag känner att det finns mycket att hända.

Jag åkte hem i lagom tid (21.20) och trots kylan kände jag mig varm inombords. Jag knöt en del nya kontakter och jag hoppas att mina planer och drömmar blir till verklighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram