31 maj 2021 |  Diabetes

Ett avslut och början på #ATTD2021

Oj vilken start på denna vecka. Jag har verkligen haft saker i händer, som vanligt haha, med mitt ”kontor” samt kläderna jag fick låna av Spalt PR inför fotograferingen jag hade igår

Jag mötte upp mina kollegor, både de som jag har träffat men även de som jag enbart lärt känna över teams. hur märkligt?!

Vi hade bokat bort på Jaquelines och ja. DRÖM! Tog deras ”Greek style” och satan vad gott det var

När vi drack kaffe efter maten fick jag så himla fina presenter och ett kort med fina ord. Det trodde jag inte, och jag blev så glad!

Efter att jag checka ut och gett alla en varm kram begav jag mig bort till Spalt PR. Dels för att lämna tillbaka de kläder jag lånat men också för att checka om de fått in nyheter! Och de hade de minsann. Gick och bara kände på allt tyg, kikade in nyheter men även det som kommer till vintern! Galet, men sant. Mycket tjusiga skidjackor såg jag allt!

Nu har jag precis haft ett så härligt möte/träff med Dedoc som jag fått inbjudan av till ATTD 2021. Ni vet, Advanced Technologies and Treatments for Diabetes. DCB presenterade deras Innovataion Challange, Medtronic var med och pratade om ”Awareness about Type 1 diabetes”, produkter, om att livet inte är enkelt med diabetes. Miray som representerade Medtronic (som jag träffat så många gånger) presenterade deras kampanj ”Blue ballon challange” om hur det är att leva med diabetes 24/7. Så himla viktigt! Kolla in och dela!

Sen var även Novo Nordisk och BD! Så himla kul och kul att prata hur vi kan ”raise awareness” tillsammans. Det är sjukt kraftfullt! Mer om ATTD och #Dedoc under veckan. Allt drar igång 2 juni!

2 kommentarer till “Ett avslut och början på #ATTD2021”

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    Följ mig på Instagram