17 juni 2018 |  Helg

Ett år äldre

Jag har haft en så otroligt bra födelsedag! 

Herregud så mycket härliga människor jag är omgiven av och jag är så glad över att jag, på min födelsedag, faktisk till slut sa ja till att bli firad! 

Nu är jag hemma igen efter en magisk dag som jag firade gemensamt med min bästis och det är väldigt avslappnande att det regnar utanför och blixtrat (när hände det senast?!) 

Jag kommer sova som en prinsessa inatt efter att fått så fina kommentarer, grattisönskningar och telefonsamtal av mina närmaste! 

TACK TACK TACK! 

En mer detaljerad uppdatering kommer ni få. Jag ska nu bara njuta av de sista timmarna innan jag måste sova och ladda om inför kommande arbetsvecka! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram