18 juni 2021 |  Mat

Ett år äldre

Jag vet inte hur det ska kännas eller vad man ska säga när det är dags att fylla år. Ett år äldre och känner absolut ingenting. Borde jag göra det?
jag är så otroligt tacksam för att jag har så fina vänner och familj som trots att jag inte vill ”fira” med dunder och brak ändå firar och grattar att hela min kropp fylls av kärlek!

Jag fick precis en sån dag som jag ville ha. Jag tog en riktigt lugn morgon, för att sedan möta upp Ida för häng i solen. Jag blev sugen på det godaste jag vet (okej, överdriver men jag var så sugen just där och då). På vad tänker ni nu? Jo, på pressbyrå korv. Den är den godaste korv jag vet. Med senap på såklart!

Vi satt i solen ett tag, pratade, funderade på diverse konstiga saker. Det är så härligt att hänga med Ida. Hon har ett annat perspektiv på livet. Hon är 11 år yngre än jag och ger mig ett annat sätt att tänka. Blir så inspirerad! Tack!

Sen bytte jag om hemma och mötte upp mitt älskade gäng! Middag var bokat och det på ett ställe som jag visste serverade moules frites. Som jag älskar. Vi tog in massa försnack, tequila och bröd. Herregud så gott!

Jag blev lycklig när maten kom in. Det slank ner. Alltihop!

Svårt att fokusera på både maten och att bli fotad haha

Fick så fina blommor av Camilla! De står i en vas hemma på köksbordet nu och lyser upp hela lägenheten!

Just ja! Målet förutom musslor var hotshots. Tyvärr serverade inte restaurangen det så efter middagen tog vi in på första bästa ”hak” och tog in en varsin shot! Haha det är en av mina topp 3 bästa shottar!

Vi traskade hem. Jag var så lycklig och fylld av kärlek! TACK <3 jag älskar er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram