24 mars 2020 |  Blogg

Ett annorlunda tips

Det går bra med mitt hemmakontor och jag trivs ganska så bra att sitta hemma. Jag får mycket gjort och det är skönt! Har precis tagit en dusch, bryggt en kopp kaffe och har nu slagit mig ner för att förbereda dagens första möte.

Ett väldigt hett tips om du är otroligt uttråkad och känner att du vill pyssla med något så har jag ett otroligt bra förslag (lite ironisk är jag så ni vet). Köp hem fel granola och separera russinen från granolan! Haha. Jag verkligen ogillar russin i min yoghurt och kan inte förstå att jag plockade fel i hyllan.

Något annat som jag verkligen behöver ER hjälp med är vad ni vill se mer av! Jag tänker dela med mig av massa smarriga recept (mat, bak, bröd osv) men känner mig lite osäker om ni vill se mat osv?

Annars hit me up!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram