24 mars 2020 |  Blogg

Ett annorlunda tips

Det går bra med mitt hemmakontor och jag trivs ganska så bra att sitta hemma. Jag får mycket gjort och det är skönt! Har precis tagit en dusch, bryggt en kopp kaffe och har nu slagit mig ner för att förbereda dagens första möte.

Ett väldigt hett tips om du är otroligt uttråkad och känner att du vill pyssla med något så har jag ett otroligt bra förslag (lite ironisk är jag så ni vet). Köp hem fel granola och separera russinen från granolan! Haha. Jag verkligen ogillar russin i min yoghurt och kan inte förstå att jag plockade fel i hyllan.

Något annat som jag verkligen behöver ER hjälp med är vad ni vill se mer av! Jag tänker dela med mig av massa smarriga recept (mat, bak, bröd osv) men känner mig lite osäker om ni vill se mat osv?

Annars hit me up!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram