3 januari 2018 |  Mat

Enzo’s Bästa glutenfria pizzan!

Jag blev helt överlycklig när jag fick ett samtal om att äta pizza igår efter jobbet. Då jag på nyårsdagen knappt rörde mig utanför lägenheten blev ingen pizza i måndags som jag egentligen hade planerat. Men det var värt att vänta en dag på denna pizza. Restaurangen var mer eller mindre tom, vilket var ganska skönt, och efter några timmar av ätande och diskuterande blev vi till slut tillsagda om att betala och gå… haha! Ingen vidare restaurang-besöks-dag med andra ord.

Vi tog båda en pizza utan tomatsås med basilikapesto med mozzarella, soltorkade tomater,fänkålsalami och ruccola. Ja men alltså! Ni hör ju pålägget. Skillnaden var att jag tog med en glutenfri botten och jag kan från och med nu berätta att det var den absolut bästa pizzan jag ätit som glutenintolerant.

Åt ni pizza på nyårsdagen? Kan vara klurigt med blodsockret men lyckades faktiskt väldigt bra denna gång. Hejja hejja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It is what it is, even in public 💙 #t1dlookslikeme ...

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram