28 januari 2020 |  Diabetes

En vecka kvar

Om en exakt vecka befinner jag mig på ett flyg mot San Diego! Det känns lite overkligt när jag idag beslutade mig om att stanna hemma pga förkylning och huvudvärk. Vädret känns lika grått som min hy och att nästa vecka få uppleva 20 grader och sol kommer otroligt lägligt.

Jag ska idag försöka rafsa fram mina vår – och sommarkläder som ligger nedpackade uppe på vinden. Oj så härligt. Jag har en nervös känsla av att jag glömt bort något så som visum osv. Känslan av att jag inte kommer kunna komma in i landet är onekligen stor för att vara jag.. hm.

Blodsockret var i slutet av förra veckan en katastrof. Hittade ingen bra ”anledning” till varför och det var extremt svårt att få ner blodsockret till en ”normal” nivå. I lördags kom smällen. Jag blev trött, orkeslös, snorig – hej hej förkylning.

Nu gäller det att kurera mig allt vad jag kan så att det inte blir så långvarig. Har inte tid för att ligga hemma, eller det finns kanske aldrig någon bra tid för det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram