28 januari 2020 |  Diabetes

En vecka kvar

Om en exakt vecka befinner jag mig på ett flyg mot San Diego! Det känns lite overkligt när jag idag beslutade mig om att stanna hemma pga förkylning och huvudvärk. Vädret känns lika grått som min hy och att nästa vecka få uppleva 20 grader och sol kommer otroligt lägligt.

Jag ska idag försöka rafsa fram mina vår – och sommarkläder som ligger nedpackade uppe på vinden. Oj så härligt. Jag har en nervös känsla av att jag glömt bort något så som visum osv. Känslan av att jag inte kommer kunna komma in i landet är onekligen stor för att vara jag.. hm.

Blodsockret var i slutet av förra veckan en katastrof. Hittade ingen bra ”anledning” till varför och det var extremt svårt att få ner blodsockret till en ”normal” nivå. I lördags kom smällen. Jag blev trött, orkeslös, snorig – hej hej förkylning.

Nu gäller det att kurera mig allt vad jag kan så att det inte blir så långvarig. Har inte tid för att ligga hemma, eller det finns kanske aldrig någon bra tid för det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram