12 maj 2020 |  Diabetes

En tisdag, kärlek till tomater och jobb

Vart tog denna dag vägen? Helt sjukt vad vissa dagar känns som veckor medan andra dagar går i ett och jag vet knappt vad tiden är. Något som är helt fantastiskt är att kvällarna är ljusa

Här om dagen fick jag med mig ett gäng urhärliga tomater hem. Älskar när det finns dessa, från Frankrike tror jag, och de smakar sådär himmelskt gott så att det känns som man skulle kunna få en tomat i, ja kanske Frankrike

Efter en miljard (känslan av många) möten bestämde jag mig för att ta en kort promenad i frisk luft innan kvällsmötet med Barndiabetesfonde. Det regnade när jag skulle gå ut så tog på mig hela regngarderoben och precis när jag klev utanför dörren, ja då slutade det.

Trots fel outfit för vädret var det så himla fint och skönt att komma ut!

Barndiabetesfonden på Zoom! Så härligt och drivande gäng att jobba med. Saknar faktiskt att träffa de på riktigt och längtar tills allt drar igång igen..efter Corona!

Var totalt slut efter denna dag och har precis ätit pizza gjort på chiafrön och mandelmjöl. Nej men NEJ VAD GOTT! På ligger det marinerad zucchini, fetaost, tomater, basilika och ja, jag kommer dela receptet men ska göra några justeringar först.

alltså, ett pizza recept som smakar gudomligt men inte påverkar blodsockret som en ”Vanlig” pizza. Tack, ja tack!

Nu är jag tömd på energi men så glad. Har en del online event och lite fler roliga saker att se fram emot vilket känns så jäkla kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram