8 mars 2020 |  Mat

En storslagen lördag

Jag åkte med ett förmiddagståg till Norrköping för att hinna med Jaana’s öppningsdag för Galleriet i Knäppingsborg.

Var hemma i några minuter för att droppa av väskan och byta om från mina tågkläder till något mer propert. Och så fick mamma agera fotograf!

Mötte upp mina två bästisar Denise och Amelie!

Jaana har öppnat ett galleri i Knäppingsborg och det var så himla fint. Hennes tavlor hänger där just nu och det kommer vara olika utställningar med olika teman. Något jag definitivt kommer att besöka när jag är hemma. Ni ser Jaana’s tavlor i bakgrunden.

Jaana höll tal och pratade om ”vad det värsta som kan hända” vilket fick mig också att fundera på livet och vad det värsta som faktiskt kan hända. Så viktigt och så fantastiskt att idéen om detta koncept kom i november och nu är det öppnat och klart! Fasen så häftigt.

Efter eventet gick vi tre vidare och tog massa bilder haha!

Vi slog oss ner på Mocca deli och eftersom jag inte är hemma så ofta var det premiär för min del och jag kan med glatta livet verkligen säga att Norrköping har tagit ett stort kliv i att öppna härliga restauranger och barer! Besök detta ställe. Menyn är oslagbar och det går att få allt glutenfritt (dock till en kostnad på 30 kr men värt).

Vi drack vin och jag hade svårt att hålla ögonen öppna tydligen… Men ändå. Jag är så glad att jag har dessa två stjärnor i mitt liv!

Sen skulle jag göra ett försök att åka buss hem och fick syn på denna bössa inne i kiosken! Härligt Norrpan!

Jag kom hem tillslut och var helt nedfrusen. Skulle byta om och ja, haha. Hur det egentligen ser ut!

Kvällen avslutades i mammas mjukisbyxor och en räv och tapasmiddag med älskade mamma! Så trevligt! Räkor är något jag måste äta mer av, för det är så gott! Under kvällen längtade vi oss bort till både våren och värmen när man kan njuta av denna måltid ute i solen och i skärgården!

Tack alla för en så himla trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram