23 januari 2023 |  Mat

En spontan helg

Ja, eller helgen var inte spontan med det som bokades in under helgen blev väldigt spontant. Kul, riktigt jäkla roligt, då jag inte hade några som helst planer i fredags när jag gick från jobbet.

Efter en kaotisk dag på jobbet kände jag mig i behov av att träffa någon tillsammans med ett glas vin i handen. När jag frågade min brorsa fick jag ett svar jag aldrig fått förut av honom. ”Nej, men en promenad”. Vad hände, och när tackade han nej till att ses på en pub i närheten med sin syrra?

Det visade sig att han valt att testa ”Chris Hemsworth” diet. Han gjorde en dokumentär på Disney plus där han under 4 dagar inte fick äta och dricka något förutom vatten.

Det blev en kort promenad innan jag var glad över att komma hem och laga MAT!

 

Det blev Gnocchi med smör, salvia och citron! Gick på två snabba och hur gott som helst!

Till det blev det rödvin. Detta köpte jag enbart för att etiketten charmerade mig. Det var gott. Beställer det igen.

Precis innan jag somnade fick jag ett meddelande ”Får jag bjuda dig på vinlunch i morgon?” Då jag inte hade några planer var svaret enkelt. Ja.

Det blev stressigt, trots att jag hade tid, dvs jag fick ta taxi sista 300 metrarna.

Vi satt på Skybar i Hammarbyhöjden och WOW! Vilket ställe och kan inte förstå att jag missat denna guldgruva

Jag åt deras tonfisk och allt bara var som en dans i munnen av alla smaker! 10/10 poäng!

Vi satt i flera timmar, några flaskor vin senare och jag fick för mig att ta en selfie på deras toalett.

Det var en av de bästa och trevligaste luncherna på länge! Tack!

Då klockan var mycket, åkte jag direkt hem för att möta upp min brorsa och Josefin för att handla. Klockan 19.00 var tiden de skulle ta första tuggan av mat på 4 dagar. De är galna.

Josefin valde en levain skiva med smör och bubbel, brorsan valde twix och en suröl. Ni skulle sett deras ansikten. De har nog aldrig njutit så mycket av något likt detta tidigare, haha!

Vid 20.30 tiden hade jag absolut fått nog av allt. Gick hem och somnade direkt.

Söndag.

Jag bakade bröd och har nästan glömt hur härligt det är att baka! Finns inte lika mycket tid för det som jag en gång har haft.

Rostade några skivor i smör och olja, på med mozzarella och tomat. Och såklart några stackars basilika blad som fortfarande såg ätbara ut haha!

Sen tog jag det lugnt, åkte in till stan för ett ärende, långpromenad på runt söder och drack te (så kallt ute!!!). Det blev en lugn dag vilket var behövligt efter en ganska så fartfylld helg. Men jag får se det som att jag ”passar” på då jag i morgon, tisdag, ska operera min andra fot och kommer inte kunna ha ork eller kraft att fara omkring.

Hur mår ni? Bra helg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram