26 maj 2019 |  Mat

En söndag i världsklass

Har precis landat hemma nu efter en helt fantastisk eftermiddag/kväll hos min bästis och min andra familj i Älvsjö. Som ni vet skulle vi grilla och det gick hur bra som helst mellan alla regnskurar som kom! Kalaset slutade med en massa goda ostar och denna goda pavlova innehållande lemoncurd, marängbotten, grädde, jordgubbar, citronmeliss, rostade pinjenötter och kaffe. Jag kan meddela att jag är så mätt nu, haha!

Vi pratade om det under middagen att det är så härligt att avsluta veckan med middag och lite lördagsfeeling. Det gör att söndagen inte blir lika ”tråkig” som vanligt och det känns långt ifrån måndagen. Inte för att jag ogillar varken söndagar eller måndagar, men jag tror ni förstår vad jag är ute efter.

Allt som har hänt nu i helgen kommer ni såklart se i ett ”helg”-inlägg i vanlig ordning. Nu ska jag tvätta håret och lägga en inpackning.

Vi hörs i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram