26 maj 2019 |  Mat

En söndag i världsklass

Har precis landat hemma nu efter en helt fantastisk eftermiddag/kväll hos min bästis och min andra familj i Älvsjö. Som ni vet skulle vi grilla och det gick hur bra som helst mellan alla regnskurar som kom! Kalaset slutade med en massa goda ostar och denna goda pavlova innehållande lemoncurd, marängbotten, grädde, jordgubbar, citronmeliss, rostade pinjenötter och kaffe. Jag kan meddela att jag är så mätt nu, haha!

Vi pratade om det under middagen att det är så härligt att avsluta veckan med middag och lite lördagsfeeling. Det gör att söndagen inte blir lika ”tråkig” som vanligt och det känns långt ifrån måndagen. Inte för att jag ogillar varken söndagar eller måndagar, men jag tror ni förstår vad jag är ute efter.

Allt som har hänt nu i helgen kommer ni såklart se i ett ”helg”-inlägg i vanlig ordning. Nu ska jag tvätta håret och lägga en inpackning.

Vi hörs i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram