12 juli 2018 |  Diabetes

En promenad senare

Kvällspromenad är det bästa! Så himla härligt! Håller ni inte med?

Jag fick precis en kommentar ”Girl, you make an injection look beautiful. Lol. You are a babe! 😊”

Det kan kännas både bra och mindre bra då jag verkligen, Verkligen, vill att vi som dras med den här sjukdomen varje, vareviga, dag inte ska känna oss sjuka, fula, otillräckliga, konstiga, onormala osv. Och där lyckas jag. Om jag får säga det själv. För trots en kronisk sjukdom så kommer jag aldrig någonsin försöka förminska mig själv och den fantastiska person som jag är. Den andra delen av mig tycker det är en aning ledsamt. Som om att jag försöker försköna diabetes och min vardag med sprutor. Som om att det inte gör mig något och tycker att livet är en piece of cake. 

Hänger ni med mig?

Jag kämpar, tänker och funderar varje dag hur vi alla gemensamt ska försöka få fler att skänka pengar till forskning för livet som ”diabetessjuk” är inte kul. Det är ju inte som om att jag aldrig vill bli frisk, liksom hallå!? Varje dag är ingen dans på rosor och även om det syns utåt sett som att jag aldrig har en dag med ett okontrollerat blodsocker har fel. 

Men, skillnaden är att jag väljer att fokusera på det som ger mig energi och inte det som tar energi. Där har ni skillnaden. För om jag skulle lägga ner all min energi till att klaga, åma mig, gnälla osv om hur förjävligt livet som diabetiker kan vara hade jag nog inte varit levande idag. Eller i alla fall inte glad. Och jag älskar ju att vara glad!

Ni kommer aldrig få mig att deppa ihop över min sjukdom (sjukdomar). Det finns annat i livet som är viktigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram