10 juni 2021 |  Diabetes

En pepsi i solen

Mitt under löpturen I morse så fick jag en notis: ”Varning för saknade värden”. Suck. Det gör mig inget att jag inte var hemma eller så, och jag visste att risken skulle va högre att få denna typ av notis nu när sensorn sitter lite löst hängandes. Väl hemma kom den igång igen och det har gått bra nu under dagen.

När detta sker, och den inte kommer igång så byter jag oftast sensor direkt. Jag eliminerar alla typer av stress och oroande faktorer om det går. Speciellt när jag känner att det inte finns rum för negativ stress i min vardag. Hur gör ni?

Vid 1-tiden åkte jag in till stan för att möta upp Emma på en tur vid Djurgården! Så himla fint nu med allt grönt, alla blommor och alla sommarklädda människor som lyser! Vi satte oss på Villa Godthem för en svalkande dryck. Brukar alltid ta cola men det fanns bara pepsi så det fick bli det. Vi satt länge och pratade om livet, det går verkligen upp och ner just nu och jag har ett stort behov av att få prata av mig. Alla känslor gör mig förvirrad. För vad eller hur ska livet egentligen vara?

Nu har jag jobbat en del, funderat återigen på vardagsbekymmer och fått energi till att städa balkongen. Skönt! Skulle egentligen ha åkt till Norrköping idag men då jag har ett möte i morgon får det bli en dag senare istället. Kvällens planer? Ett glas vin med brorsan tror jag! Mys! Älskar verkligen sommaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram