9 september 2021 |  Diabetes

En onsdag i sin glans

Igår efter jobbet mötte jag upp min f.d kollega och numera vän Eva på en aw på Kungsholmen. Det var länge sen sist nu och det pratades både högt och lågt. Allt från diabetes, mat, känslor, relationer. Vi betade av jobbiga ämnen men även skrattade mellan varven. För mig är Eva en ljusglimt, även om vi har diabetes gemensamt känns det väldigt skönt att ha någon ”äldre” att prata med. Eva är förstående och ser på saker och ting från en annan synvinkel vilket jag tycker är skönt.

Om det dracks vin och skrattades? Svar ja.

Efter några timmar fick hon även agera fotograf! haha, som alla andra jag känner. Kanske något att lägga in på CV?

Promenerade sen hem i ett varmt och friskt Stockholm för en sen middag. SÅ himla härlig onsdagskväll. Mer sånt tack!

Idag är det torsdag och igår fick jag en leverans av nya kapslar till min Nespressomaskin igår. Matcha och rödbeta är smakerna. Älskar att testa nya saker 🙂

Då jag älskar rödbetor fick det bli rödbetssmaken. Den var god! Tänker att det kan bli ett komplement till allt kaffe jag dricker!

Nu är det fullt ös på jobbet, lite möten och planering för att ikväll delta på ett online event som Roche och MySugr anordnar! Det ska bli riktigt kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram