9 september 2021 |  Diabetes

En onsdag i sin glans

Igår efter jobbet mötte jag upp min f.d kollega och numera vän Eva på en aw på Kungsholmen. Det var länge sen sist nu och det pratades både högt och lågt. Allt från diabetes, mat, känslor, relationer. Vi betade av jobbiga ämnen men även skrattade mellan varven. För mig är Eva en ljusglimt, även om vi har diabetes gemensamt känns det väldigt skönt att ha någon ”äldre” att prata med. Eva är förstående och ser på saker och ting från en annan synvinkel vilket jag tycker är skönt.

Om det dracks vin och skrattades? Svar ja.

Efter några timmar fick hon även agera fotograf! haha, som alla andra jag känner. Kanske något att lägga in på CV?

Promenerade sen hem i ett varmt och friskt Stockholm för en sen middag. SÅ himla härlig onsdagskväll. Mer sånt tack!

Idag är det torsdag och igår fick jag en leverans av nya kapslar till min Nespressomaskin igår. Matcha och rödbeta är smakerna. Älskar att testa nya saker 🙂

Då jag älskar rödbetor fick det bli rödbetssmaken. Den var god! Tänker att det kan bli ett komplement till allt kaffe jag dricker!

Nu är det fullt ös på jobbet, lite möten och planering för att ikväll delta på ett online event som Roche och MySugr anordnar! Det ska bli riktigt kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Yesterday I was asked how I can know that my sensor shows the correct value, and how I can know for sure that it is correctly calibrated. Was surprised by that question at first, and I didn’t know what to answer.
I think I listen a lot to my body’s own signals and I trust more my own “signals” than the value I see on my screen. So, if I feel that the value in my phone doesn’t match with what I feel in my body 🤷‍♀️ well, then somethings is not right.

How do you do? Do you fully trust your sensor? 💕
...

A broken nail, an unexpectedly high bloodsugar, an extra correction and insulin to be picked up after I noticed I only had 11 units left in my insulin pen.

Well, it happens to the best 🌟 but life goes on after all 💕
...

Följ mig på Instagram