11 februari 2018 |  Diabetes

En morgon i Santa Monica

Godmorgon från LA! Klockan är nu 8 på morgonen och jag har precis tagit en dusch efter en tur förbi Santa Monica College, där jag studerade bland annat. Så många känslor som dyker upp, vilket jag inte riktigt trodde. Mest är det härliga minnen och minnen som jag idag kan skratta åt. Det är ju härligt! 

Det var kallt i morse och det känns att det inte riktigt är sommar här än. Nu är solen framme och det är betydligt varmare än när jag var ute! Nu ska jag ta ett besök förbi frukosten som serveras här. Idag ska jag till Venice, njuta, förbereda mig för morgondagen (=måste ha wifi) och ja, suga in allt vad Santa Monica har att erbjuda då jag i morgon kommer åka in till Beverly Hills! 

Hoppas ni har en bra söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram