12 juli 2022 |  Recept

En liten uppdatering och ett recept

Hallå alla finisar <3

Jag känner att jag, trots att jag jobbar, har gått in i en form av semesterkänsla vilket är otroligt härligt. Trots att jag jobbar som vanligt denna vecka med har jag hittat ett lugn som jag inte hoppas försvinner.

I fredags var jag på dejt. Det var ännu en dejt som jag skriver in på en misslyckad sådan. Dock hade vi väldigt kul tillsammans men ja. Inte mer än så. Tog en härlig promenad hem och kände ändå att livet var ganska bra trots allt.

Jag har haft en lugn helg. Jag har tampats med mörka tankar, relationsbekymmer, känsla av ensamhet trots att jag inte varit ensam, en oro som vägrar släppa taget om mig. Det var tufft. Men jag har hittat styrkan igen tror jag!

Även om måendet svänger, som det gör för alla, måste vi äta! Bästa medicinen. Fick inspiration av en annan diabetes-influencer från Arizona som la upp att hon ätit just detta. Wedge salad! Vet inte vad den svenska översättningen är men krispig isbergssallad serveras tillsammans med bacon, stekta tomater, ranchdressing (eller blue cheese) och rödlök. Jag hade även på hyvlad parmesan. Så gott. Det kunde jag inte tro innan faktiskt

Jag har hängt en del på Djurgården. Älskar verkligen det stället. Så mysigt och speciellt på morgonen när inte alla turister har hittat dit än 😉

Och så en bild från gårdagens outfit! Kände mig så snygg och var så glad att jag fick ”visa” upp mig ute på stan när jag hängde med Emma efter jobbet 😉

Denna vecka kommer vara ganska lugn vilket är skönt. Jag ska försöka hitta lite snygga tunna plagg inför kommande resa! Herregud, på tisdag drar vi till värmen. Som jag längtar. Vin, chark, ostar med mina bästisar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram