7 september 2021 |  Mat

En helg som inkluderade allt trevligt

Det är redan tisdag och jag blir påmind ibland jag ska försöka komma ihåg att uppdatera om mitt ”vanliga” liv också och inte bara på Instagram (där det kan komma upp lite allt möjligt).

Helgen som passerade var mycket trevligt och det började i fredags vid 16.00 när vi bestämde oss för en aw på jobbet

Vi slog oss ner på gatan bredvid på ett franskt ställe som heter Brasseri Le Grand. Väldigt trevligt! Dyrt vin och inte överdrivet mycket i glaset men sällskapet vägde upp 😉

I lördags hämtade jag ut ett så himla trevligt paket (flera..) med skönhetsprodukter som jag beställt! Jag var så exalterad och kunde tyvärr inte öppna upp allt då jag skulle iväg till Jennifer för att fixa mina naglar. Det jag hann få med mig var denna underbara från Elizabeth Arden! Älskar hela läppserien och även denna som ger lite färg. Berry heter den 🙂

När naglarna var redo att se ljuset igen hjälpte Jennifer mig att fota lite ”content” då jag har lite tomt på bilder just nu. Inte alltid så lätt med heltidsjobb att få till något snygg och trevligt! Det blev någon nakenchock där på gatan men jag tror vi lyckades få till lite bra i alla fall ! =D

Då jag var hos Jennifer från 12-14.30 kurrade magen efter mat. När jag sa det till Jennifer frågade hon ”har du lågt blodsocker nu”. Hon visste att det inte var så, utan bara ”jävlades” då hon vet att man som diabetiker faktiskt kan bli hungrig utan att ha ett lågt blodsocker.

Fått den kommentaren några gånger genom åren och det är så konstigt att det finns en tro om att varje gång jag som diabetiker är hungrig – att det beror på ett lågt blodsocker? Känner ni igen er?

Det fick i alla fall bli några (ja typ 3 st) korvar på väg hem. De är fortfarande otroligt goda och alltid med senap på. Mums.

Söndagen kom och jag åkte in till stan för att göra ett stopp på Fältöversten för att besöka deras djurbutik. Ja, jag blir med katt i oktober! Men, Emma hörde av sig och vill ses på brunch så jag vände och mötte upp henne på Nyko för en lång och supermysig brunch! Omelett med pommes och grönsallad. Perfekt!

Jag tog en långpromenad hem i solen och tänkte på hur jag för första gången på länge inte hade någon ångest över att det var söndag. Jag ser liksom fram emot att jobba och att traska iväg tidigt på morgonen till kontoret. Det var en så befriande känsla. Ska absolut inte ta den för givet, men så tacksam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram