10 april 2018 |  Middag

En grå måndag som blev ljus

Jag vet att jag har sagt det förut men jag säger det igen. Att starta veckan med middag med någon man gillar är helt fantastiskt. Det får vilken grå dag som helst att kännas ljus!

Så hungrig och redo att beställa in mat. Jag var som sagt sugen på den vita pizzan men tyvärr får det bli nästa gång. Kanske nästa måndag?

Vi gick till Ölstugan där de tydligen ändrar i menyn 1 gång i veckan! Det innebär att man inte kommer tröttna på maten och kan äta där utan problem. Alla rätter kostar 100 kr vilket inte heller är någon fy skam. Tyvärr var köttfärslimpan (på högrev?!) inte glutenfri så jag tog deras kolja med kokt potatis, blomkål och brysselkål. Perfekt middag att så värt att betala 100 kr för detta. Kanske inte party-middag men stället är riktigt trevligt och såklart sällskapet!

Vi diskuterade hur jag ska kunna ta bloggen till en ny nivå, hur vi ska bli rika på aktier, vad gör vi om 5 år?, kommande födelsedagsfester och konserter vi inte ska missa och såklart kommande resor! Vi satt i några timmar och det gjorde inget att det gråa vädret samt regnet pågick utanför. Det märktes inte där inne och vädret utaför blev inget som märktes av.

Idag däremot skiner solen och det sprudlar i varenda liten cell just nu. Jag är så redo för att inta våren med storm! Massa roliga aktiviteter, kaffe i solen, lunch-promenader, nya solglasögon och massa härligt häng i parker.

Idag blir det inget restaurangbesök utan det blir rester, korvstroganoff. Inte fel det heller. Kontraster är bra och jag uppskattar vardagen mer då. Att mikra mat är inte helt fel om det inte sker varje dag, samma som att restaurangbesök inte heller är lika roligt om det blir en vana. Inte lika spännande om ni förstår mig.

Hur brukar ni göra för att kicka igång måndagen och veckan på bästa sätt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram