12 oktober 2020 |  Mat

En festlig helg

Vilken fantastisk och kärleksfull helg som precis har passerat! I fredags blev det lite fest med min bästis, i söndags blev det mys i solen med brorsan och i lördags kom pappa upp för att hjälpa mig att byta kran i köket och vi firade detta med en så himmelsk god lunch på tranan! Och det ska jag dela med mig av nu

Innan pappa kom var jag och handlade lite kaffe som tagit slut samt lite ingredienser till ett bröd jag tänkte göra (som jag gjorde i söndags istället)

Kallt var det ute och inte alls nice…

Pappa levererade denna magiska kran. Hur sjukt att jag blev helt lycklig av en ny kran? Är det nu jag börjar bli gammal?

Nej, bilden gör sig inte rättvis alls. Tog en snabb bild då jag tyckte det såg så roligt ut när pappa började montera bort den gamla kranen 😉 men vi hjälptes åt (mest han men ändå) Tack pappa! <3

När allt var monterat och klart åkte vi till vasastan för lunch! Blodsockret ser ni har varit stabilt under dagen, skönt.

Planen var att gå till Tennstopet men där var det smockfullt…suck. Så, vi gick till Tranan istället! Aldrig varit där men OJ! Hej mitt nya favvoställe

Rödvita dukar, trevlig personal, en meny som passade mig otroligt bra!

Beställde in en av mina favoriträtter nämligen råbiff. Det är inte ofta jag äter råbiff och inte heller kött för den delen heller men jäklar i gatan vad jag älskar denna rätt. Denna variant serverades med tryffel, parmesan, rostade mandlar, champinjoner och pommes frites. Ni hör ju. Det kan inte bli fel helt enkelt

Lycklig Sara! Inte bara över att ha installerat en ny kran i köket utan att jag känner att jag har världens finaste familj. De ställer upp ta mig tusan för allt!

Jupp. Upp med byxknappen, injicera och sedan äta! Jag får många frågor kring att dels kunna gå på restaurang och dels att jag som diabetiker inte ha några bekymmer med att som här på bilden injicera lite insulin. Jag vet inte om jag är naiv eller bara allmänt nonchalant men jag märker av att ingen egentligen ser?! Får inga direkta blickar och inga kommentarer alls.

Jag har inte upplevt några bekymmer med detta. Dock, ska jag understryka att jag brukar inte alltid göra så här. När jag är med familj och vänner har jag inte problem men som nu när jag är ny på jobbet känns det kanske inte angeläget att vara lika ”öppen”. Det är ju trots allt inget jag vill skryta med eller skylta om.

Efter lunchen och en espresso senare, regnade det och det blev en lugn och skön lördagskväll hemma! Mysmys!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram