21 september 2020 |  Helg

En fantastisk helg har passerat

Ännu en helt fantastisk helg har passerat och jag går in i en ny vecka med en massa positiv energi!

Fredags:

Tro det eller ej men vid 19-tiden gick jag och min kära sällskap (brorsan) till pizzerian på Mariatorget för middag och vin! Veckan hade varit fullspäckad och vi båda var nog ganska slitna men suget efter pizza var för enormt (och ett lågt blodsocker ;))

Inte alltid beredd på bild… Pizzan jag beställde var glutenfri och den var så himla god! Plus poäng! Har blivit de senaste gångerna ganska så besviken men inte denna kväll! Med ett blodsocker på 4 och en pil ner smakade det gudomligt!

Vaknade pigg och glad i lördags och gjorde mig redo för lunch/brunch med min fantastiska Eva.

Vi tog en varsin Caesar-sallad på Urba Deli på söder och den var väldigt god. En ny variant på den ”vanliga” och det blev en positiv överraskning!

En liten enhet insulin till en lunch som inte hade så många kolhydrater mer än bönor och äpple som låg i salladen

Jag lärde känna Eva när jag började jobba på ICA. Vi blev kollegor som sedan utvecklades till vänner. Vi båda har typ 1 diabetes och jag tycker det är fascinerade när Eva berättar om hur det var att ha diabetes för 53 år sedan då hon fick sin diagnos. Hon berättade att hon läste i en bok att som diabetiker blir man inte äldre än 30… där och då bestämde hon sig för att leva livet med god mat, resor och verkligen njuta av livet. Sagt och gjort, Eva is still going strong och mår bra i sin diabetes! Det är GOALS! Tacksam för att jag har henne!

Efter några timmar och en shopping runda senare landade jag hemma och det blev snacks och film! Så jäkla bra lördag!

Söndagen har ni redan fått ta del av. Barndiabetesloppet gick av stapeln och jag och min bästis Josefine sprang runt Djurgården följ av av en fika i solen på Rosendahls fik. Där är det massa växter, blommor och en oas av fina miljöer!

Och så här fick min söndagskväll sluta. Jag blev Disney medlem och låg och tittade på Aristocats! Alltså! Vilken jäkla DRÖM och hur kan jag ha missat denna fantastiska streaming-tjänst?! Jag som älskar Disney! Jag känner redan att hösten är räddad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram