27 juli 2019 |  Helg

En extra dag i Ibiza

Med tanke på mitt problem med att min väska inte kom fram till Ibiza med mitt plan blev jag inte överraskad när vi kom till flygplatsen vid 06.00 i morse och de sa att alla flyg var inställda och att vi får åka i morgon söndag istället. En aning besvikna och trötta (inte många timmars sömn) var vi tvungna att lösa situationen på bästa sätt.

Vi har checkat in på ett super fint hotell precis vid havet i Ibiza och njuter av en dag extra! Livet känns väldigt härligt trots att det blev struligt i morse. Jag gillar Ibiza, jag gillar att jag blev överträffad av servicen och jag mår så bra här med pappa! Vi njuter!

Vi kör på en dag till med lyx och flärd och gör oss redo att åka hem i morgon istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram