27 juli 2019 |  Helg

En extra dag i Ibiza

Med tanke på mitt problem med att min väska inte kom fram till Ibiza med mitt plan blev jag inte överraskad när vi kom till flygplatsen vid 06.00 i morse och de sa att alla flyg var inställda och att vi får åka i morgon söndag istället. En aning besvikna och trötta (inte många timmars sömn) var vi tvungna att lösa situationen på bästa sätt.

Vi har checkat in på ett super fint hotell precis vid havet i Ibiza och njuter av en dag extra! Livet känns väldigt härligt trots att det blev struligt i morse. Jag gillar Ibiza, jag gillar att jag blev överträffad av servicen och jag mår så bra här med pappa! Vi njuter!

Vi kör på en dag till med lyx och flärd och gör oss redo att åka hem i morgon istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram