27 juli 2019 |  Helg

En extra dag i Ibiza

Med tanke på mitt problem med att min väska inte kom fram till Ibiza med mitt plan blev jag inte överraskad när vi kom till flygplatsen vid 06.00 i morse och de sa att alla flyg var inställda och att vi får åka i morgon söndag istället. En aning besvikna och trötta (inte många timmars sömn) var vi tvungna att lösa situationen på bästa sätt.

Vi har checkat in på ett super fint hotell precis vid havet i Ibiza och njuter av en dag extra! Livet känns väldigt härligt trots att det blev struligt i morse. Jag gillar Ibiza, jag gillar att jag blev överträffad av servicen och jag mår så bra här med pappa! Vi njuter!

Vi kör på en dag till med lyx och flärd och gör oss redo att åka hem i morgon istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram