20 april 2022 |  Helg

En annorlunda påsk

Åh, påsk. Det är en härlig högtid tycker jag. Som många säger känner jag även att det är en högtid som inte är så prestationsinriktad som t.ex. jul och midsommar. Jag bestämde mig för att enbart fokusera på mig, ge mig själv tid och utrymme till det. Så, jag stannade i Stockholm och bara njöt!

Nu tar vi en titt!

Långfredagen. Tänk att börja dagen så här! Detta vill jag verkligen göra mer ofta.

Jag gjorde ett stopp på nationalmuseum för att se ”Swedish Grace”. Det var faktiskt över förväntan bra! Dock inga bilder mer än denna tyvärr.

Blev såklart en fika efteråt. Testade denna kokostopp men jag är tyvärr ingen fika-person. Den var inte mer än ok.

Strosade i solen, gick förbi alla som var ute och njöt precis som jag. Pratade med några på gatan och kände mig lycklig av att bara se andra personer le! Solen. Den är bra den.

Sen kom hungern. Stannade på Häktet och beställde in denna helt otroliga rätt! Fasen så god. Typ det bästa jag ätit på länge

Lite insulin också till kalaset

Dagen gick fort och helt plötsligt blev det kväll och middagen gjordes redo. Stekt potatis, brynt smör, rödlök, gräslök, rom, smetana. Allvar. Gör detta i vår! Ni blir inte missnöjda kan jag lova

Lördag. Jag fick en biljett till Star Wars av min brorsa som sitter i orkestern. Kände mig ganska så felplacerad när jag klev in bland en publik beståendes av 100% star wars fan. Men en bild ville jag ändå ta 😉

Blev så nervig ett tag att jag gick och köpte korv. Men ketchup. Kände mig riktigt äventyrlig

Så stolt jag var när jag satt där. Min brorsa alltså <3

Hahaha alltså. Vem är jag. I pausen kände jag mig redo för en selfie med denna snubbe haha

Efter konserten/filmen blev det en lugn kväll hemma med vin och chips. Slår liksom aldrig fel!

I söndags fick jag feeling och tog mig ut till Djurgården!

Tänkte att jag skulle köpa på mig lite härliga växter/blommor men ångrade mig in i det sista då det är alldeles för tidigt att ställa ut växterna på balkongen. Så jag tänker att jag får vänta några veckor till innan jag köper något till balkongen. Vill inte att de ska hinna dö innan säsongen ens har börjat =)

Det åts även massa gott i solen. Passar på att äta lite mer när blodsockret sjunker.. Då smakar det så himla bra med fika trots att jag inte är en stor älskare av bakelser!

Sen har jag haft så fina konversationer med mina följare! Fick detta meddelande och började gråta. Fasen så fint. Kan knappt tro att mina uppdateringar hjälper andra. Det är precis pga detta som jag älskar social media och att jag VILL fortsätta!!!!

Påsken är nu över och jag är så taggad på allt jobb igen. Känns skönt att få en paus för nu har jag laddat batterierna för en underbar VÅR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram