28 augusti 2019 |  Mat

Eatnam

Jag är hemma! Det är nästan galet hur mycket energi som jag har och hur ett beslut i veckan jag tog som tog mig till en helt ny nivå.

Under eftermiddagen hade jag ett möte inne i stan vilket är så härligt då ag aldrig är i city längre (!). Kort därefter hade jag en middagsdejt med Clara som är fotograf och tog kontakt med mig för ca 2 år sedan när hon som jag insjuknade i typ 1 diabetes. Så, det var på tiden att vi faktiskt sågs och det var så trevligt. Vi sågs på Eatnam som serverar vietnamesisk mat och jag blev överraskad hur gott det var. Tog in deras storsäljare ”Risnudlar med krispigt rostad fläsksida”. Det slank ner väldigt fort!

Clara ska förhoppningsvis hjälpa mig med sin expertis och vi kommer troligtvis redan ses på lördag för fotografering! Hur spännande! Nu är det stora problemet att min garderob känns en aning trist men det brukar oftast alltid lösa sig =)

Nu ska jag sova, jag är helt slut och i morgon väntar en stor dag. Ska nämligen träffa en person som vill engagera sig i diabetes-världen och som jag vet kan hjälpa till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram