14 september 2018 |  Helg

Dubbelmoral och helg

Var så himla trött idag och har precis slagit mig ner på min sittplats på tåget. Jag har svettpärlor i pannan och det var med råge som jag faktiskt hann med innan tåget lämnade perrongen. Hoppas för min egna skull att jag fick med allt viktigt för att spendera en helg hos mina föräldrar. 

Helgens planer är en vinlunch, kräftfest och sova. Jag känner igen vissa tecken som påvisar att jag stressar för mycket, sover dåligt och håller igång alldeles för många timmar. Så nu är fokus – må bra och njuta! 

Jo! I morse drog jag på min cgm guardian connect. Jag pallade inte med libren och den osäkerhet som visar när jag scannar av ”pluppen”. Libren är ju lite fördröjd och den osäkerheten fick jag nog av. Så, de punkter som har stört mig med guardian connect känns inte så jobbiga längre. Jag kan nog säga att jag älskar den, haha! 

Nog om det. Vi ör alla olika och våra behov kan tyckas vara lika men det är så mycket mer än det! 

Längtar tills jag är framme. Då väntar det middag och myskläder! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram