14 september 2018 |  Helg

Dubbelmoral och helg

Var så himla trött idag och har precis slagit mig ner på min sittplats på tåget. Jag har svettpärlor i pannan och det var med råge som jag faktiskt hann med innan tåget lämnade perrongen. Hoppas för min egna skull att jag fick med allt viktigt för att spendera en helg hos mina föräldrar. 

Helgens planer är en vinlunch, kräftfest och sova. Jag känner igen vissa tecken som påvisar att jag stressar för mycket, sover dåligt och håller igång alldeles för många timmar. Så nu är fokus – må bra och njuta! 

Jo! I morse drog jag på min cgm guardian connect. Jag pallade inte med libren och den osäkerhet som visar när jag scannar av ”pluppen”. Libren är ju lite fördröjd och den osäkerheten fick jag nog av. Så, de punkter som har stört mig med guardian connect känns inte så jobbiga längre. Jag kan nog säga att jag älskar den, haha! 

Nog om det. Vi ör alla olika och våra behov kan tyckas vara lika men det är så mycket mer än det! 

Längtar tills jag är framme. Då väntar det middag och myskläder! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram