12 mars 2019 |  Diabetes

Du är tillräcklig

Hej!

Igår kväll la jag upp dessa, postade, på min instastory. Jag anser att det är så viktigt att nu när det är så mycket med social media, många olika genrer, många delade profiler – att det är viktigt att när dagen närmar sig mot sitt slut, alltid komma ihåg och påminna sig själv om att man är tillräckligt bra. Oavsett. För det finns så mycket som man som enskild individ kan jämför sig med och det finns oändligt mycket som kan påverka en negativt. Att vid varje kväll innan läggdags fokusera på allt som ”man” ska göra ännu bättre eller förändra nästa dag. För vem då?

Jag tycker det är viktigt att komma ihåg också när man som i mitt fall har diabetes att faktiskt inte jämföra sig med andra. Både till det fysiska utseendet – då jag har ”saker” påklistrade på kroppen men även vilka val och prioriteringar som jag tar varje dag. Vissa val som jag inte kan jämföra med en person som inte har diabetes tar.

Du är DU och du är fantastisk. Glöm inte det!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram