19 januari 2020 |  Helg

Drottningholm

Helgen har varit väldigt märklig. Eller det kanske inte är helgens ”fel” utan mer jag som har varit lite ostabilt helt enkelt. Idag hade jag en fotografering inbokad och jag fick in i det sista svänga förbi min kompis studio och låna lite outfits!

9.50 skulle jag möta Ida som är grundaren av Rock Dolls Revival. Solen sken på söder och jag både trött, stressad och lite orolig, då jag visste att jag inte skulle hinna testa något.

Att komma till Ida’s studio är som att gå in i en dröm. Det är så mycket kläder, tyger och helt fantastiska skapelser som hänger överallt! Jag fick med mig en Ikea kasse med massa olika typer av kläder och jag fick snabbt som attan ta mig tillbaka hem igen då jag skulle bli upphämtad vid 11.

Jag och Clara åkte ut till Drottningholm och om jag ska vara helt ärlig vet jag inte om jag varit där?! Länge sen i så fall. Vädret var magiskt men jäkligt kallt. Trodde ett tag jag skulle frysa ihjäl och det såg nog lite märkligt ut när jag stod i somriga kläder… Vad gör man inte för lite bilder 😉

Mellan varven satt jag i bilen med full värme. Ni ser ju hur mina händer ser ut.. Men oj vad roligt det är och Clara är en helt fantastisk fotograf så det underlättar otroligt mycket!

Efter några timmar kände jag till slut att solen faktiskt värmde! Vi fick många bra bilder och det kommer jag såklart dela med mig av när allt är klart!

En liten sneak-peak på en outfit! Tillbaka till Beatles tiden haha. Så ”inte” jag men fy tusan vad kul det är att gå lite ”utanför” boxen.

Jupp. Trots en rolig dag så har jag ju också diabetes. Men det gick bra trots att tiden gick och att jag ”glömde” bort tiden. Tur att fias justerar allt med snabba puckar

Väl hemma tog jag en lång varm dusch och jag är nog inne på min tredje kopp te nu! Jag vet inte hur många gånger jag sa till Clara att min högsta dröm är att kunna ta ett bad. Tyvärr har jag bara dusch hemma så det får bli till nästa hem! Badkar och bastu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram