17 oktober 2018 |  Diabetes

Don’t kill your dreams

När jag strosade runt i butiker i söndags hittade jag denna t-shirt. Det slog mig att jag helt undermedvetet lever efter detta ”mottot”. Don’t kill your dreams. Där gick jag runt på Södermalm, trött efter två intensiva veckor, två roliga och häftiga veckor, jag var mer eller mindre utmattad men ändå gick jag på moln över den energin som jag samlat på mig under dessa olika möten.

Jag anser att det är viktigt att lyssna på sig själv och att även om livet känns tungt och arbetsmässigt jobbigt att inte lägga ursäkterna på andra personer eller som i ”vårt” fall – att lägga över ursäkterna på sin sjukdom, sin diabetes.

Livet med en kronisk sjukdom är inte alla gånger så lätt. Och vissa dagar känns mindre lätthanterlig än andra – men det är okej. För det är männskligt att känna så oavsett hinder i sin vardag.

Jag tycker det är extra viktigt att lyssna på sig själv och sina behov. Även att inte lägga för stor fokus på hur andra mår eller tycker om sin diabetes. För även om vi vill eller inte kommer det att påverka oss – till kanske det negativa. Att bli stark i sig själv är en av mina prioriteringar. Att jag vet vem jag är, vad mina behov är och att jag planerar in saker i min vardag som jag mår bra av. Det kommer generera i att livet känns lite lättare och det kommer med all säkerhet att lättare ta tag i de dagar då det kanske inte alls känns så simpelt.

Håller ni med mig?

Mitt mantra idag är alltså att inte låta sköljas över av andras skit. Låt dig inte stoppas av olika typer av hinder i vardagen som får dig att må dåligt.

Till något helt annat ska jag äta lunch med min kompanjon Casper som äntligen har landat i Sverige! Jag har haft två helt fantastiska dagar och jag är helt överumplad hur mycket energi som jag får av mina följare, av ER! Jag har lite nyheter som ni kommer få ta del av men jag kommer hålla ett litet tag på dessa. 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram