17 oktober 2018 |  Diabetes

Don’t kill your dreams

När jag strosade runt i butiker i söndags hittade jag denna t-shirt. Det slog mig att jag helt undermedvetet lever efter detta ”mottot”. Don’t kill your dreams. Där gick jag runt på Södermalm, trött efter två intensiva veckor, två roliga och häftiga veckor, jag var mer eller mindre utmattad men ändå gick jag på moln över den energin som jag samlat på mig under dessa olika möten.

Jag anser att det är viktigt att lyssna på sig själv och att även om livet känns tungt och arbetsmässigt jobbigt att inte lägga ursäkterna på andra personer eller som i ”vårt” fall – att lägga över ursäkterna på sin sjukdom, sin diabetes.

Livet med en kronisk sjukdom är inte alla gånger så lätt. Och vissa dagar känns mindre lätthanterlig än andra – men det är okej. För det är männskligt att känna så oavsett hinder i sin vardag.

Jag tycker det är extra viktigt att lyssna på sig själv och sina behov. Även att inte lägga för stor fokus på hur andra mår eller tycker om sin diabetes. För även om vi vill eller inte kommer det att påverka oss – till kanske det negativa. Att bli stark i sig själv är en av mina prioriteringar. Att jag vet vem jag är, vad mina behov är och att jag planerar in saker i min vardag som jag mår bra av. Det kommer generera i att livet känns lite lättare och det kommer med all säkerhet att lättare ta tag i de dagar då det kanske inte alls känns så simpelt.

Håller ni med mig?

Mitt mantra idag är alltså att inte låta sköljas över av andras skit. Låt dig inte stoppas av olika typer av hinder i vardagen som får dig att må dåligt.

Till något helt annat ska jag äta lunch med min kompanjon Casper som äntligen har landat i Sverige! Jag har haft två helt fantastiska dagar och jag är helt överumplad hur mycket energi som jag får av mina följare, av ER! Jag har lite nyheter som ni kommer få ta del av men jag kommer hålla ett litet tag på dessa. 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram