10 oktober 2021 |  Mat

Djurgården, shuffle board och fotbollsmatch

Vilken lördag det blev! En heldag på stan och nu får ni se!


Tog en riktigt lugn morgon. Jag försöker att inte göra så mycket alls då jag tycker det är ganska jobbigt att stenten som sitter från början av njuren till slutet gör att jag känner mig kissnödig hela tiden. Det är ganska påfrestande faktiskt.

Men bestämde mig för att besöka några second handbutiker på väg in mot stan.

Hade totalt missat att det var Stockholm marathon och blev lite ledsen nu när jag såg alla springa. Jag har fått förbud i 4 veckor och ser så mycket fram emot att få börja springa igen!


Jag mötte upp mitt sällskap för en tur på Djurgården i höstvädret! Så mysigt och äntligen är jag så pass rörlig att jag kan ta en längre promenad.

Efter en promenad gick vi bort till glashuset för något att äta och dricka! Nej men alltså maten. Var inte så hungrig (kämpar fortfarande) och beställde in en liten råbiff. Alltså det var så jäkla gott! Ett tips verkligen om ni har vägarna förbi!


Då varken jag eller mitt sällskap hade några planer bestämde vi oss för att gå bort till ett ganska nyöppnat ställe, Tilt, för shuffleboard. Om det var svårt? JA! Kul? Nja, en timma var nog lite för långt men vi hade kul ändå trots att jag är en usel förlorare haha!


Tiden vara rusade och vi hamnade till slut på Sturehof.

en väldigt bra dag och kväll! Traskade hem runt 9-tiden och somnade på en gång när jag kom hem!idag är det söndag och det innebär match, derby! Laddade upp med brunch. Ägg florentine. Så gott!


Som sagt, match. Vi har fått biljetter mot derbyt som börjar nu vid 15.00 och jag handlade precis min första halsduk. Hammarby mot aik. Kan bli kul! Nu är jag inget hammarbyfan, men eftersom att de sponsrar Barndiabetesfonden så vill jag ändå visa min glädje!

Nu väntar jag på Johanna i Globen och här är det fest! Så himla kul. Det är 15.000 sålda biljetter och jösses!

2 kommentarer till “Djurgården, shuffle board och fotbollsmatch”

 • Hej Sara!
  Min dotter, idag 10 år, fick för drygt ett år sedan Typ1 diabetes. Det har varit ett minst sagt omtumlande år, tror inte jag behöver beskriva varför. Jag hittade ganska tidigt din blogg i samband med hennes insjuknande. Det jag vill med min kommentar är egentligen bara att få säga Tack! Tack för att du ärligt delar med dig av ditt liv, din vardag, en blandning av med och motgångar, en vardag där diabetesen får lov att hänga med- ibland i fokus, ibland som en skugga. Det har gett mig hopp och styrka att kunna pusha och inspirera min dotter, men också trösta och hitta nya krafter när stunder känns tunga. Jag är tacksam att det finns en sån fin förebild som du för henne. Tack, du är fantastisk! 🌸

  • Hej Ida! Din kommentar värmer så otroligt mycket!! <3 Tack! Diabetes är inte alltid så lätt men det går att leva och få till ett ganska så normalt liv trots en kronisk sjukdom så som diabetes. Det som är viktigt för mig är att inte låta min diabetes hindra mig i de saker som jag tycker är kul och viktiga att få in en vardagen 🙂
   Fint att du supportar din dotter så mycket! Det kommer hon att vara tacksam för! Jag lovar!
   Massa kramar!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  Följ mig på Instagram