29 januari 2021 |  Mat

Diabulimia, second hand och en dejt

Jag är glad att det är fredag, på riktigt. Det har känts som att veckan har varit otroligt lång och seg. Vet inte varför men ibland känns det som att veckan aldrig tar slut. Dock har det hänt väldigt mycket så borde kännas tvärtom? Eller?

I onsdags kväll var det ”board meeting” med Diabulimia Helpline. Det är otroligt spännande vad som är på gång och att det kommer bli mer jobba med att få det mer internationellt. Alltså, att min del är att ta deras organisation mer mot Europa! Hejja! Det negativa är tidszonen. Mötet startade 21.15. Jag var så trött vid 23 när det tog slut. Men så viktigt!

Tog även mig bort till Judits second hand. En butik som jag verkligen älskar! Jag var där i hopp om att köpa en ny väska. Den jag har är så sliten att den ligger undangömd (men har så mycket kärlek till väskan att jag kan inte slänga den). Till min förtvivlan fanns inte väskan som de importerar från Italien inne… suck. Jag har nu mejlat leverantörer och hoppas att jag kan köpa den direkt från dom!

Igår hade jag en dejt inbokad. Hade inga som helst förväntningar alls, men det visade sig att tiden rusade iväg och jag hade otroligt trevligt! Vi åt en fantastisk god tonfisk tartar på Judith och Bertil! Det var lite komiskt att jag fick panik när maten kom in hur jag skulle ta mitt insulin på ett smidigt sätt. Note: Killen visste inte att jag hade diabetes. Lyckades på något sätt ändå och efter några timmar berättade jag om mina sociala medier och mitt egna företag varpå han frågar ”har du tagit insulin under kvällen?” haha eh, Ja.

Konstig reflektion kanske men jag fick en lättsam reaktion vilken jag alltid blir glad över!

Helgen är ganska oplanerad vilket känns skönt. God mat står på schemat i vanlig ordning och någon mysig promenad i snön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram