25 december 2018 |  Helg

Diabetiker på bio

Det har varit en riktigt lugn dag idag. Mat har varit det centrala även idag och med all mat så har det blivit några powernaps mellan varven. Jag har sovit så sjukt mycket och ätit så mycket mat, god mat! 

Har dock varvat allt med friska promenader i skogen, familjespel och nu ikväll avslutade vi, jag och pappa, med bio. Vi såg Mary Poppins och det var en film som var ganska så behaglig att titta på. Perfekt avslut på julen! 

Hur är ni när ni går på bio? Några specifika krav? Snacks? Bara vatten? Något som jag lärt mig nu som pump-användare är att popcorn är insulinkrävande. Men det kan jag förstå nu i efterhand för, majs är ju ”socker”. Alltså kolhydrater finns det en del i – som i sin tur att man doserar till det. 

Det gick bra trots chansning och nu ska vi runda av kvällen med en calvados och mys! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user saramoback.
Följ mig på Instagram