19 april 2019 |  Diabetes

Diabetics Doing Things

Nu har äntligen mitt avsnitt och min intervju med Rob Howe släppts! Det är en ny variant av hans podcast och jag är så glad att jag fick vara med ytterligare en gång. Lyssna gärna! Det är ett kortare avsnitt så det gör det enkelt för er att ta del av min knackiga engelska 😉

Now is my episode with Diabetics Doings Things live! It is my second interview with Rob Howe and I just love what he does! There is a new version of his podcast and I’m so happy to be a part of it. Please listen! It’s a shorter section so it’s super easy for you to listen to my Swenglish 😉

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram