20 september 2019 |  Helg

#DiabetesUnfiltered

Jag vet inte riktigt vad som är mest galet. Att jag är i Barcelona för andra gången denna vecka eller om jag har sjungit snapsvisa för två taxi för att lätta upp stämningen utan någon vidare respons.

Jag flög tillbaka till Barcelona vid lunch tid och resan gick bra. Jag kan meddela att det känns i både kropp och knopp att det varit en vecka med full ös. Jag hann checka in på hotellet, som är ett hotell inspirerat av rymden (fett coolt) för att snabbt byta om och möta mitt fantastiska team för middag.

Jag är här tillsammans med Novo Nordisk i ett nystartad projekt som går under hashtagen #DiabetesUnfiltered och det är så spännande. Jag blev helt våld på idén och jag hoppas och tror på detta. Projektet kommer vara om Diabetes och förhållandet till mat, hälsa, medvetenhet och måendet vilket står mig otroligt varmt om hjärtat.

Vi kommer att spendera morgondagen tillsammans med att utveckla, diskutera och träffa social media experter som vi tillsammans ska skapa detta forum tillsammans med.

Här har vi hela teamet! Som jag älskar detta och dessa personer. Rörigt men jobbet som varenda individ lägger ner är överväldigande. Jag känner mig lyckligt lottad.

Nu måste jag sova då vi ska köra igång vid 8.30 i morgon!

Puss och godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram