7 maj 2019 |  Event

Diabetes typ 1 och fysisk aktivitet

Adam, Jag, Robin och Stig!
Du är väl medlem i Barndiabetesfonden? om inte, bli det!
Fantastiska Anna Sjöberg!
Diabetes-power!

Ikväll var det Rubin Medical som tillsammans med Robin Bryntesson och Stig Mattson som höll ett event om fysiskt aktivitet och diabetes typ 1 på Scandic Klara i Stockholm. Jag var på ungefär samma föreläsning för ett halvår sedan men denna gång var jag inbjuden tillsammans med Barndiabetesfonden. Det är så viktigt ämne att prata om och genom att vi som har diabetes lär känna våra egna kroppar och hur de fungerar är fysisk aktivitet något som är genomförbart.

Rubin Medical släpper en ny uppdaterad version av Tandem nu i sommar med stopp-funktion, vilket är super bra. Det jag ser fram emot att ta del av när de får closed loops. Först släppts den i USA och sedan i Sverige nästa sommar, 2020.

Att gå på dessa tillställningar är något som jag älskar. Anna PS var med under kvällen och visade sina kläder (som jag använder trots att jag inte är pumpanvändare) och även Adam Egerblom som är en (i mina ögon galen, haha) inspiratör då han är aktiv och träning är något som står honom varmt!

Vilken härlig tisdagkväll och vilken energi det ger att träffa diabetes-entreprenörer som verkligen ger allt för att livet för oss diabetiker ska kännas och bli lättare. Under kvällens gång nämndes det flera gånger att det gäller att försöka vända och vrida på alla stenar och att se livet från olika synvinklar för att få livet med typ 1 diabetes att fungera. Och det går. Det går att förverkliga sina drömmar trots att det kan kännas tungt och hopplöst vissa dagar! Det gäller att vi håller ihop!

I morgon och på torsdag ska jag på utbildning. Två hela dagar med studier. Ifall jag försvinner från mina kanaler..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram