10 april 2021 |  Diabetes

Diabetes & Sex

Diabetes, sex och välmående var ämnet för dagens inspelning av nästa avsnitt av min YouTube serie. Jag hade bjudit in Tina Hagelin som kan vara en av de mest inspirerande kvinnor jag träffat! Inte bara det, utan hon är även grundaren av Pistill.se.

Alltså, expert inom detta område – en person som vet hur just du stärker din sexuella hälsa och kan ge rådgivning som leder till ett inre välbefinnande. Ett ämne som det inte pratas om nästan alls för oss som har t.ex. diabetes. Tinas vision med detta företag är att ge bättre livskvalitet, inre välbefinnande och ökad sensualitet för människor oavsett ålder. Helt fantastiskt i mina ögon!

Det blev så mycket spännande samtalsämnen, jag bjuder otroligt mycket på mina egna erfarenheter kring sex, diabetes och hur jag skamset besökte en ”sex” butik. Ja ni hör, ni har något att se fram emot 😉 Ska inte sticka under stolen med att jag är nervös. Vet inte hur detta avsnitt kommer bli mottaget men jag hoppas att ni ska tycka att det är roligt, intressant och givande. För det berör oss alla. Oavsett status.

Nu har det varit fullt ös hela dagen. jag är trött och sitter nu med ett glas rödvin, chips och oliver framför mig. Helt underbart helt enkelt.

I morgon kommer pappa som ska hjälpa mig med att kalka om i min hall. Mysigt!

Nu ska jag fortsätta äta mina älskade oliver och bara chilla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram