3 juni 2021 |  Diabetes

Diabetes och mental hälsa #ATTD2021

Jag lever! Det var knappt att jag gjorde det i tisdags. Allt kändes fel i kropp och själ och det kanske beror på all stress som varit under året? Jag hade feber, sov mig igenom i princip hela dagen och matlusten försvann. Suck.

Men igår kändes livet återigen väldigt bra trots omständigheterna och jag fick en hel del gjort. Vid 3-tiden mötte jag upp Ida för en fika på snaps i solen! Super mysigt! Jag anslöt mig sedan till födelsedagsfirandet på Reimersholme och där satt vi i den gassande solen och verkligen njöt! Så himla trevligt!

Jag tänker att jag ska försöka checka ut lite grann för psyket och hälsans skull men det är svårt när jag har så mycket energi.

Idag är en spännande dag! ATTD fortsätter och vid 12 börjar eventet som jag även ska delta på! Fick frågan om att prata om diabetes och mental hälsa och jag var inte sen med att tacka ja! Så nu ska jag förbereda det jag ska säga och försöka hålla nerverna i styr.

Önska mig lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram