24 mars 2022 |  Diabetes

Diabetes och ätstörning

Igår fick jag hem tidningen som jag pryder omslaget för! Att ens skriva dessa ord, att jag är på självaste omslaget!!!!!! iiiiih, är stort. Jag gjorde en intervju för tidningen Stor Stockholms Diabetesförening ”Leva” där jag bland annat pratar om min diabetes (såklart) men även hur jag sakta men säkert höll på att förlora mitt liv, i en ätstörning.

Jag delar gärna med mig av min historia och mina erfarenheter om det kan hjälpa någon eller få någon person där ute att faktiskt se att livet är alldeles för värdefullt än att gå in i det ”träsk” som jag var inne i. Det var mörkt. Otroligt mörkt men jag hittade ljuset och jag hittade tillbaka till livet igen, vilket jag idag är så otroligt glad för.

Diabetes är inte alltid så enkelt och det är ingenting som jag utstrålar. Men med rätt hjälp och med rätt stöd, från både sjukvård men även från olika typer av grupper,

Jag har fått väldigt fin feedback och jag är väldigt, väldigt glad för att de ville göra denna intervju med mig! Tack!

Några bilder från tidningen 🙂 alltid lika konstigt att se sig själv på bild, antar att man aldrig vänjer sig?

Måste såklart visa min älskling också! Han är väl för underbar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram