21 maj 2019 |  Diabetes

Diabetes i fokus

Nu är jag till 100% redo att släcka ner och sova. Det har minst sagt varit en dag med en massa diabetes-relaterade ämnen inblandat och dagens sista möte var med mitt älskade Barndiabetesfonden! Att få dels vara med i styrelsen är något att hurra för men dels för att de personer som är med aktivt är så engagerade. Jag blir inspirerad och glad varenda gång och det är mycket slit bakom allt som ni ser men även mycket som inte blir lika synligt.

Vi satt på Södra teatern och det kändes otroligt modernt att ha styrelsemöte där bland alla andra salongsberusade och soldyrkande personer. Men det gick hur bra som helst!

I morgon vet jag knappt hur jag ska mäkta med men framåt kvällen har vi middag inbokad på mitt nya tapas hak på söder. Brorsan fyller nämligen år på torsdag och det ska firas i morgon!

Men först, en kopp te och sömn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram