6 februari 2018 |  Diabetes

Diabetes engagemang

Oj vad roligt det är att se att så många engagerar sig jämfört med tidigare, i det arbete som jag faktiskt lägger ner på mina sociala medier och det jobb som är ”diabetes-relaterat”. Det liksom sprudlar i hela min själ! Jag kan själv tänka mig att det är roligare att läsa om resor, nöjen osv än att se hur jag ser ut en tisdagsmorgon. Det händer inte mycket en helt vanlig vecka mer än jobb, typ. Så jag fattar att lsarantalet ökar när det händer lite spännande saker som inte hör till vanligheten! Och tro mig, jag önskar jag kunde lägga all min tid på att jobba med mina sociala medier och öka kunskapen kring diabetes.

Jag har fått lite frågor och funderingar kring Medtronic’s jobb inom diabetes som jag kommer ta med mig och försöka få svar på allt, så har du några frågor eller tips/råd/funderingar till just Medtronic och deras arbete så ställ de till mig så forslar jag vidare och återkommer om svar!

Nu var det exakt 4 veckor sedan jag var hos min älskade Jennifer som gör mina naglar (och gjort i drygt 2 (!!!) år) och idag är det dags igen. Men idag blir det att skala bort allt vad som heter glitter och längd på klorna och istället blir det neturalt och kort. Jisses. Det var inte igår som jag hade det. Men för att Amerikatt inte sticker ut som mina naglar gör måste jag anpassa mig. Lite omväxling har ju ingen direkt dött av, inte när vi talar om naglar i alla fall.

Har laddat upp med frukt nu och en rykande het kopp kaffe!

Godmorgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram