30 augusti 2019 |  Diabetes

Diabetes and eating disorder – how to help

Den här veckan har varit helt, totalt galen. Kanske den mest intensiva på väldigt länge och trots det är det så mycket kul som händer och i morse vaknade jag av ett mejl från min vän Katie som berättade att artikeln om Diabetes och ätstörning nu är publicerad på Beyond Type 1:s hemsida!!! Läs hela artikeln HÄR

Beyond Type 1 är den största online organisationen och det är en stor ära att jag är en del av ett så fantastiskt team. Såg att det var några fel i texten men i stort är det väldigt bra!

Idag blev det även offentligt att jag byter tjänst på min ”vanliga” jobb och jag uppgraderar mig till en annan tjänst vilket är så otroligt roligt och spännande. Mycket som händer och det är så härligt att hösten äntligen har dragit igång.

Nu i eftermiddag ska jag träffa upp Diabetes Wellness för en intervju och sedan ska jag hem till min second family (som jag har bott hos i perioder under min tid i Stockholm) och grilla! Fira lite helt enkelt. Det kommer bli en bra dag och helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram