30 augusti 2019 |  Diabetes

Diabetes and eating disorder – how to help

Den här veckan har varit helt, totalt galen. Kanske den mest intensiva på väldigt länge och trots det är det så mycket kul som händer och i morse vaknade jag av ett mejl från min vän Katie som berättade att artikeln om Diabetes och ätstörning nu är publicerad på Beyond Type 1:s hemsida!!! Läs hela artikeln HÄR

Beyond Type 1 är den största online organisationen och det är en stor ära att jag är en del av ett så fantastiskt team. Såg att det var några fel i texten men i stort är det väldigt bra!

Idag blev det även offentligt att jag byter tjänst på min ”vanliga” jobb och jag uppgraderar mig till en annan tjänst vilket är så otroligt roligt och spännande. Mycket som händer och det är så härligt att hösten äntligen har dragit igång.

Nu i eftermiddag ska jag träffa upp Diabetes Wellness för en intervju och sedan ska jag hem till min second family (som jag har bott hos i perioder under min tid i Stockholm) och grilla! Fira lite helt enkelt. Det kommer bli en bra dag och helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram