20 januari 2022 |  Diabetes

Det där med höga krav på sig själv

Jag tror att som diabetiker är det lätt att sätta upp nya och storslagna mål och strategier till att få en så bra balans med blodsockret, som kanske inte alltid är lika enkel att följa.

Min nyckeln är att börja med att svara på denna fråga: Vilka väldigt små detaljer tar dig väldigt små steg till den väldigt härliga visionen av dig själv?

Nu snackar vi smått. Och kanske inte ens relaterat till diabetes? Nagellacksnivå, alltså. Tro mig, jag flörtar också med stora planer för allt jag vill uträtta och uppnå, men dessa minilöften bär på nästan hela tjusningen. Detaljer som rymmer så mycket identitet, men som samtidigt är fånigt enkla att uppnå, vad än livet än kan tänkas bjuda på.

Tänk om nyårslöften kunde få skapa känslor som dem, istället för stress och uppgivenhet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram