2 december 2020 |  Blogg

Det där lilla extra

Denna morgon började med den där akuta tiden hos min tandläkare för lagning av en tand som flög bort. En gammal lagning som helt enkelt inte ville vara med längre. Suck. Jag visste att besöket inte skulle ta mer än 30 minuter och tänkte inte mer på det.

Väl där, liggandes i stolen, tog de fram bedövningssprutan. Ni som vet ni vet. Jag sa nej. De blev chockade och trodde kanske för en stund att jag var galen.

Vet inte om det har med det här året att göra eller att jag byggt upp någon form av tröskel som gör att jag kan hantera smärta på ett annat sätt.

Allt gick bra och de sa att de inte varit med om att en patient inte vill ha bedövning innan borrning och lagning. Jag kontrade med att de gjorde ett förtjusande jobb och att de var proffsiga.

Åter till glamour. Vardagen är allt annat än glammig just nu och jag försöker att blanda mina dagar levandes i mjukiskläder till att faktiskt sminka mig, ta på mig en fin blus och fina örhängen. Det hjälper. Det tar fram glädjen i skälen.

För jäklar vad trött jag är på restriktioner, avstånd osv. Jag vill kramas, umgås, gå på ”lyxiga” middagar, skåla i champagne osv. Klä upp mig till tänderna, för att inte glömma. Ta fram sitt barnasinne! Typ som när jag bokade denna fotografering, för att enbart testa fina klänningar! Herregud så roligt det var!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram